Колеги, помагайте от къде мога да намеря оригинални цифри 156, защото колата влиза за пребоядисване, а на моите им е паднал хром покритието, да ги дам на момчетата да ги сменят!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеКолеги, помагайте от къде мога да намеря оригинални цифри 156, защото колата влиза за пребоядисване, а на моите им е паднал хром покритието, да ги дам на момчетата да ги сменят!Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Eeee, Дигитален, тя моята с повече коне, затова. Иначе пича направи по-добър старт от мен, ама конете после си казаха думата. Иначе момчето е як фен, ерудиран, хареса ми.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Момчета с риск да се повторя,питам подгрева на седалките имат ли бушони и ако да къде са и също така и релетата,а и друго ми се върти в главата дали може са се сложи копче със степени!
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеБреееей, от толкоз много коли как една нямаше с ЖТС мотор бре. Във всички фейсови 156-ци дето надничах, оборотите свършваха на 6к - дизелаци.Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеВажното е, че приби 164-ката с 2.0 мотор и отсрами ЖТС-а
Шофера на 164-ката цяла вечер ни леб яде, ни пържола...За пиене да не говорим хахах
А иначе доста ТС-и ти се точиха преди феста, ма ги достраша да се запишат даже....sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеИзгоряла крушка!Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
През уикенда направих Варна-София-Варна и количката се държа прилично на пътя. На връщане само малко преди Варна нещо странно започнаха много трудно да ми се сменят скоростите. Въпреки, че натисках съединителя до долу ми трябваше повечко усилие да сменям предавките. След като стигнах до града и покарах малко там с по-честичка смяна на скоростите и се нормализира ситуацията и днес е добре. Според вас от какво може да е и трябва ли да ходя да ми гледат скоростната кутия? Принципно съединителя ми е малко износен и е бая твърдичък. Може ли да е от него нещо? Възможно ли е да е нещо да е старо маслото в скоростната кутия, защото уж я гледаха наскоро и казаха, че имало достатъчно вътре?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Arteglam Покажи съобщениеОф, то тая чудесия е скъпа. Има ли вероятност да се поправи или при всички случаи ако не е добре трябва да се сменя.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе е маховик. Не им се връзвай.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
Comment